Profil


Profil2Allan Laursen Biler ejes og drives af Allan Laursen, som startede firmaet i 2004, efter at have solgt biler hos en autoriseret Toyota forhandler i næsten 10 år. Firmaet beskæftiger sig med køb og salg af nyere brugte biler, samt formidling af fabriksnye biler.

Pr. 1. november 2008 indtrådte firmaet i forhandlersamarbejdet MesterBiler, som er en landsdækkende kæde af seriøse forhandlere af brugte biler med tilhørende AutoMester værksted. Dette muliggør landsdækkende brugtbilsgaranti samt sikrer et højt serviceniveau og sikkerhed for kunderne.

Kundetilfredshed og tillid til firmaet, er de vigtigste parametre hos Allan Laursen Biler. Derfor er det også vigtigt, at vore kunder oplever det, som Allan Laursen altid har været garant for; seriøsitet, troværdighed samt tillid. Tre ting vi aldrig går på kompromis med...

Af samme grund finder du heller ikke alle brugte detailbiler hos Allan Laursen Biler. Vi handler kun med biler, som vi har erfaring for er driftssikre kvalitetsbiler, vi derved kan stå inde for og lægge navn til!!

Profil3

 

Profil1

 

PA270174

 

PA270177

Udviklet af Bilinfo